El grup de lectura és un espai de lectura i d’anàlisi compartida. Una eina per a generar un llenguatge en comú al voltant dels diferents àmbits polítics i socials que ens interessen. Una bastida per a crear coneixement i aprenentatge compartit, que ens guie en la nostra pràctica.

Durant el darrer quatrimestre hem estat llegint lectures que ens han ajudat a entendre i apropar-nos cap una mirada més crítica sobre l’economia i la situació de post-crisis actual. Des de lectures més conceptuals, com ara «límites i fundamentos del capitalismo» o «Crítica de la economía política. Una introducción al capital», fins a lectures més concretes, com diferents articles i el dossier del seminari de crítica a l’economia Taifa.

La següent proposta és seguir amb la mateixa temàtica però estudiant-la des d’una vessant del genere. La propera lectura serà «Suvbersión feminista de la economía. Aportes para un debate sobre el conflicto captial-vida».

Vos convidem a totes aquelles que vulguen participar del grup de lectura el proper dimecres dia 2 de març a les 20:00 a l’Ateneu Popular de Xàtiva. Durant la següent trobada organitzarem i decidirem les lectures a llegir.

Animeu-vos!

Sí vols més informació escriu-nos a bibliotecasocialxtv@riseup.net